Løypebeskrivelse

Mat og drikke

Det er drikkestasjoner for hver 4. kilometer. Det vil si 10 drikkestasjoner på maraton.

På drikkestasjon 1-5 er det vann, sportsdrikk og banan. Drikkestasjon 6-10 har vann, sportsdrikk, banan, cola og peanøtter. På stasjon 8 (Teigen) serveres det i tillegg brød med jordbærsyltetøy. Alle stasjoner har plaster.

Maraton

 

Start og mål på Kurøen, Rømskog. Løypa går halvparten på asfalt og halvparten på grusvei. I Rømskog vil løpet følge hovedvegen fra Kurøen til Eidet, og videre riksveg 21 fra Eidet til Bekkenga. Fra Bekkenga følger løpet riksveg 126 fram til svenskegrensa og løpet fortsetter inn i Østervallskog og Ivarsbyen hvor underlaget går fra asfalt til grus. Løpet kommer inn på norsk side ved Teigen. Løypa fortsetter så nordover, og vil etter hvert gå langs Rømsjøen og fram til Kurøen. Inne på Kurøen avsluttes løypa med en liten kilometer på gress og skogbunn.

Stravasegment med kart og høydeprofil

Løypeprofil

Kart

Video

Halvmaraton

Start ved Sandvika (Sverige) og målgang på Kurøen. Starten er midtveis i helmaratonløypa og følger samme tracè som helmarathon. Løypa gar i hovedsak på grusvei.

Stravasegment med kart og høydeprofil

10 km

Start ved Teigen på norsk side og målgang på Kurøen. Løypa følger samme tracè som hel- og halvmarathon, og går i hovedsak på grusveg.