Vi gjør oss klare

Det er spådd fint løpevær i morgen. Det vet vi at det er mange som er glade for da det noen ganger har vært litt i varmeste laget for de lange løp. Noe regn før start, deretter fin, kald norsk sommer. Du tar med deg bag eller sekk ut til start og så vil vi transportere dette tilbake til Kurøen. Du vil finne igjen din sekk i Tinghuset. Der er det vakt.

Husk at vi for maraton har vi fremskyndet starten en time slik at den i år starter kl 10:00. Vi får da et mer komprimert arrangement der de som løper maraton vil se flere folk i løypa.

Startnummer skal festet på brystet. Det er ikke tillatt å løpe uten t-skjorte. I fjor hadde vi noen tilfeller der startnummeret var festet til shorts. Dette gjør at vi ikke får fanget opp tiden ved passering av mål. Dermed mister deltageren sin tid og vi tror løperen fortsatt er ute i løypa.

Fjøset/låven på Kurøen er steng. Sekretæriatet er derfor flyttet til Tingshuset i enden av Kurøen-tunet.

Skal du besøke Kurøen og bor lokalt oppfordrer vi deg til å ta sykkel. Vi har nok av bile fra tilreisende på Kurøen 🙂

Author: Sigbjørn

Daglig leder Sherpa Consulting