Rekord?

IMG_5765Vi har ny rekord i antall forhåndspåmeldte til Unionsmarathon. En uke før har vi nå 168 påmeldte. I tillegg ser det ut til at vi får “fint vær” frem mot helga og når vi i Unionsmarathon snakker om fint vær, så mener vi kjølig norsk/svensk sommer :-). Den kan gå mot deltagerrekord i år. I tillegg kan det gode løpeværet sammen med dobbel rekordpremie motivere løperne slik at løyperekorder ryker!

Startnummer er klare og vi er stolt av å kunne profilere Normeka på 10km, Westra Wermlans Sparbank på halvmaraton og Høland&Setskog Sparebank på maraton. Vi noen av de laveste prisene på løp, særlig med tanke på at vi ikke tar ekstra betalt for busstransport til start på halvmaraton og 10km. Våre sponsorer bidrar slik at vi kan fortsette å holde prisen nede.

Hvis du trenger overnatting har Røsmkog Spa fortsatt noen få rom igjen fra fredag til lørdag. Be om Unionsmarathon-pris.