Det nærmer seg årets Unionsmarathon

I år bruker vi tidtakning fra EQTiming som innebærer at alle startnummer vil inneholde en chip. Denne vil registrere tiden i mål. Dette gjør at vi raskt kan distribuere ut tider og resultater på nett. Maraton vil ha sorte startnummer med nummerserie på 100. Halvmaraton vil ha grønne startnummer med nummerserie på 200. 10km vil ha røde startnummer med nummerserie på 300 og 400. Vi har derfor i år et tak på antall deltagere på 70 for maraton, 100 for halvmaraton og 200 for 10km. Dette er også begrunnet i kapasitetshensyn i forhold til busstransport. Per 25.06 har vi totalt 105 forhåndspåmeldte, så dette tror vi skal være tilstrekkelig.

startnummer
Årets hovedsponsorer. Høland og Setskog Sparebank på startnummer for maraton. Westra Warmlands Sparbank på halvmaraton og Normeka på 10km.

Author: Sigbjørn

Daglig leder Sherpa Consulting