Påmelding 2015 – Bestill t-skjorte ved påmeldingen

Unionsmarathon - tskjortePåmeldinger for Unionsmarathon 2015 er nå åpnet. I år har vi inngått samarbeid med EQ Timing for påmeldinger, startlister, tidtaking og resultatlister. Vi er sikre på at dette vil være med på å heve kvaliteten på arrangementet. Ved påmelding kan du velge om du vil skaffe deg vår ekslusive Unionsmarathon løpetrøye fra Trimtex. Når du velger dette i påmeldingen, vil du få den utlevert sammen med startnummeret på løpsdagen. Løpetrøyen koster 200 NOK og du må melde deg på innen 20.05.2015 for å være garantert løpetrøye på løpsdagen. Løpetrøyen vil også være til salgs på løpsdagen, men da til en høyere pris og med begrenset utvalg i størrelser. Fåes i herremodell og damemodell.

Påmelding gjøres her:  Påmelding Unionsmarathon 2015