Løpet rundt Rømsjøen

drikkestasjon (2)dusjUnionsmarathon er et unikt løp med en spesiell ramme. Maratondistansen krysser landegrensen mellom Norge og Sverige to ganger. Start og mål er idylliske Kurøen ved Rømsjøen, noe som gjør behovet for dusj overflødig for de fleste. Langs løypa finner du drikkestasjoner ved hver 4. kilometer og ellers er det liv og røre gjennom bygdene i Rømskog, Østervallskog og Ivarsbyen. Når løypa krysser grensen for andre gang og du nærmer deg Teigen er du dypt inne skogen før lndskapet igjen åpner seg mot Rømsjøen. Hvis du ønsker en annerledes løpsopplevelse med natur og lokalt engasjement er Unionsmarathon løpet for deg.Riksgrensen

Author: Sigbjørn

Daglig leder Sherpa Consulting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s