Løpet for alle

IMG_2237Unionsmarathon er et arrangement som både tiltrekker seg mosjonister i startfasen og utøver på høyt nasjonalt nivå. På bildet ser vi vinner av 10km i 2013, Marthe Kathrine Myhre, som løp inn til ny rekord med 37:40. Meget sterk tid med tanke på kuppert løype og varmen. Men noen velger å småjogge og gjennomfører uten å tenke på klokka. Hvis du vet du kommer til å bruke lang tid på maraton (rundt 6 timer eller mer), kan du ta kontakt med arrangør på forhånd og du kan få lov å starte litt før de andre. Uansett, vi kommer ikke til å ta ned målseglet før alle er trygt i mål 🙂

Author: Sigbjørn

Daglig leder Sherpa Consulting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s