Populært barneløp

barneløp 16I tillegg til maraton, halvmaraton og 10km arrangerer Unionsmarathon det populære barneløpet inne på Kurøen. Dette er et uhøytidlig løp uten rangering og tidtaking der de unge kan måle krefter i 4 ulike løyper: 400m, 1km, 2km og 4km. Barna får en fin pause fra badingen og får selv testet formen mens mamma og pappa kanskje er ute sitt lange løp. Medaljer til alle. Å gjennomføre 4km er kanskje en fin test for de litt eldre barna for å se om de er klare for 10km neste år! Påmeldingen skjer på arrangementsdagen før start. Se Påmelding

Author: Sigbjørn

Daglig leder Sherpa Consulting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s